ekonomi
Rritet numri i turistëve dhe i bujtjeve
12.11.2018, 14:23 | D.J.
Propozim-buxheti për vitin 2019: Të ardhurat 210.8, shpenzimet 228,5 miliardë denarë
12.11.2018, 13:38 | D.J.
Benzinat lirohen për 4,5, ndërsa dizeli për tre denarë
12.11.2018, 13:04 | D.J.
Bie papunësia në Greqi
11.11.2018, 18:26 | T.E.
Çfarë po ndodh me kursin e këmbimit? Euro bie sërish, fuqizohet Dollari
11.11.2018, 18:24 | T.E.
Tre pjesëmarrësit më fatlumë të lojës shpërblyese të EVN fituan iPhone 8
09.11.2018, 18:12 | B.M.
Mbi 40 milionë euro për mbështetje të kompanive
09.11.2018, 16:33 | Xh.I.
Tatimi, bankierët kërkojnë shtyrjen e kamatave
09.11.2018, 14:33 | Xh.I.
KE: BPV i Maqedonisë sivjet 2,1 për qind, rrezik kryesor paqëndrueshmëria e mundshme politike
09.11.2018, 10:03 | D.J.
Mjalti në Kumanovë rendiment i ulët, interesim i lartë
07.11.2018, 18:54 | T.E.
Rreth 100 kompani kanë aplikuar kthimin e mjeteve përmes masave ekonomike qeveritare
07.11.2018, 14:49 | D.J.
Hajredini: Reforma e taksave mund të sjell evazion fiskal
07.11.2018, 11:54 | D.J.
Qytetarët: Reforma e pensioneve, diskriminuese
06.11.2018, 16:13 | Xh.I.
Tevdovski: Tatimi progresiv nuk do të shkaktojë evazion tatimor
06.11.2018, 10:03 | Xh.I.
Ka rritje ekonomike, por jo edhe mirëqenie
05.11.2018, 22:10 | T.E.
Gjysëm denarë kilogram i mollëve, VMRO: Ky është nëncmim për prodhuesit
05.11.2018, 18:45 | T.E.
Bizneset shprehen kundër tatimit progresiv
05.11.2018, 15:55 | D.J.
Këmbimi tregtar në Maqedoni deri në shtator 11,6 miliardë dollarë
05.11.2018, 15:00 | D.J.
Ekonomia po stabilizohet në Maqedoni, vlerësimi nga BPRM
05.11.2018, 10:19 | Xh.I.
Qeveria do të largojë tatimin e sheshtë
03.11.2018, 15:18 | B.L.
Autostrada Kërçovë – Ohër do të kushtojë 187 milionë euro shtesë
02.11.2018, 15:12 | D.J.
Maqedonia në vendin e dytë të listës për destinacione më të mira investuese të Sajt Selekshën
02.11.2018, 14:33 | Xh.I.
BERZH: Rritja e ekonomisë të Maqedonisë këtë vit dy për qind
02.11.2018, 09:48 | D.J.
Fuqi e ulët blerëse. Nuk ndalet importi i dizelit
01.11.2018, 17:39 | T.E.
Në Maqedoni nivel i ulët i zhvillimit të sigurimit bujqësor
01.11.2018, 14:10 | D.J.
Dollari rritet, euro e qëndrueshme
31.10.2018, 18:12 | B.M.
Rritet qarkullimi në tregtinë me pakicë për ushqim, pije dhe duhan, ulet tek karburantet
31.10.2018, 15:38 | D.J.
Maqedonia me rritje të lehtë në listën e re të “Doing Business”
31.10.2018, 15:38 | D.J.
Për 6,8 për qind rritet numri i punëtorëve në industri
31.10.2018, 13:58 | D.J.
Bankat me fitim prej 90 milionë euro!
30.10.2018, 19:49 | T.E.
Bezhoska: Qytetarët kanë besim të lartë në sektorin bankar
30.10.2018, 15:52 | Xh.I.
Prodhimtaria industriale në shtator është rritur për 4,5 për qind
30.10.2018, 14:28 | D.J.
Kompania britanike “Liberti” blen hekuranën e Shkupit
29.10.2018, 13:52 | Xh.I.
Më në fund: Bien çmimet e derivateve, nga 1,5 deri në 3,5 denarë për litër
29.10.2018, 13:11 | Z.H.
Zonat e lira ekonomike “zhduken” nga harta e biznesit
26.10.2018, 16:13 | Xh.I.
Maqedoni, vitin e kaluar 22.2 për qind e qytetarëve kanë qenë të varfër
26.10.2018, 14:37 | Xh.I.
Uzelac: Inovacionet e rritin ekonominë, një patentë mund të sjellë para sa një buxhet
26.10.2018, 10:30 | D.J.
Wizzair nga 1 nëntori me risi për bagazhin
26.10.2018, 10:10 | D.J.
Drejtime të dakorduara konkrete për bashkëpunimin e ndërsjellë të ardhshëm midis Maqedonisë dhe Sllovakisë
26.10.2018, 09:17 | D.J.
Rriten shifrat e vetëpunësimit në rajonin e Pollogut
25.10.2018, 22:01 | T.E.
Realizim i ulët i investimeve kapitale në vend
25.10.2018, 15:30 | Xh.I.
Aktiviteti kreditor i sektorit bankar me rritje kuartale prej 2,7 për qind
25.10.2018, 15:25 | Xh.I.
Nevojitet riadaptimi i tokave bujqësore
24.10.2018, 21:02 | T.E.
Kamatat ulen, rriten kursimet
24.10.2018, 18:55 | T.E.
Investimet kapitale janë realizuar vetëm 24.7%
24.10.2018, 15:27 | Xh.I.
Nga Janari ndalohet prodhimi i një dhe dy centit
24.10.2018, 09:38 | D.J.
Maqedonia e fundit në Evropë për konkurrencë ekonomike
24.10.2018, 09:24 | D.J.
Një delegacion qeveritar në Forumin Investues Botëror në Gjenevë
22.10.2018, 10:40 | D.J.
Rritet çmimi i pemëve dhe perimeve në Maqedoni
22.10.2018, 10:11 | D.J.
Petreski: Ekonomia, vazhdimisht në plan të dytë
21.10.2018, 14:52 | T.E.
Rritet çmimi i pemëve dhe i perimeve
21.10.2018, 14:38 | T.E.
Digjitalizimi i biznesit, ekspertët: Duhen kushte dhe ndryshim të politikave
19.10.2018, 19:23 | T.E.
Vazhdon programi vullnetar i EVN, mbi 30 projekte dhe 3.200 orë për jetesë më cilësore në komunitete
19.10.2018, 17:45 | B.M.
Maqedoni, krizë në tregtinë me pakicë
18.10.2018, 10:54 | D.J.
Më e pavolitshme gjendja ekonomike në subjektet afariste në tregtinë me pakicë
17.10.2018, 16:07 | D.J.
Panairi i ndërtimtarisë, Tehnoma dhe Realexpo nga data 24 deri më 28 tetor
17.10.2018, 15:22 | D.J.
OEMVP-ja е rikthen Maqedoninë në raportin e Indeksit Global të Konkurrueshmërisë
17.10.2018, 14:59 | D.J.
Dhjetë milionë denarë të rinj për investime në infrastrukturë për qasje drejt tokës bujqësore
17.10.2018, 12:52 | D.J.
Paqëndrueshmëria politike e dëmshme edhe për tekstilin, vazhdon rënia e numrit të punonjësve
15.10.2018, 13:59 | D.J.
Rritje e aktiviteteve inovative tek Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme
15.10.2018, 13:41 | Xh.I.
Sërish rriten çmimet e derivateve të naftës
15.10.2018, 13:07 | Xh.I.
Mogerini: Marrëveshja e Prespës është mundësi unikate, mund të mos përsëritet
14.10.2018, 10:11 | T.E.
Nikollovski është takuar me prodhuesit e mollëve në Prespë
13.10.2018, 18:06 | D.J.
Për shkak të çmimeve të ulëta blerëse nuk ka interesim për mbjellje të misrit dhe grurit
13.10.2018, 12:06 | T.E.
Tevdovski: Përmes investimit në shërbime më të mira publike deri në zhvillim të qëndrueshëm
12.10.2018, 14:09 | Xh.I.
Rritet numri i turistëve për 15 për qind
12.10.2018, 14:05 | Xh.I.
Eurostat: Në Maqedoni kohëzgjatja mesatare e viteve të punës të punëtorëve është 32 vjet
12.10.2018, 10:29 | D.J.
Tevdovski me Gutereshin dhe Gurian panelaistë në ngjarjen e takimeve të sivjetmë të FMN-BB
12.10.2018, 09:41 | D.J.
Tregu turistik italian sfidë për ekonominë turistike të Maqedonisë
11.10.2018, 12:09 | Xh.I.
Inovatorë të rinj ofruan zgjidhje për problemet sociale
10.10.2018, 19:57 | T.E.