opinion
Edhe Shejtani është popullist
11.12.2018, 16:22 | Xh.I.
Akti maqedonaso-grek i quajtur Marrëveshje e Prespës
11.12.2018, 10:49 | Xh.I.
E keni gabim z.Zaev!
08.12.2018, 18:29 | D.J.
Si të duket preambula ?
08.12.2018, 16:07 | B.M.
Maqedonia nën hijen e shërbimeve sekrete!
07.12.2018, 09:58 | D.J.
Dum spiro spero
05.12.2018, 15:54 | Xh.I.
Mos e "vrisni" lajmëtarin
05.12.2018, 15:30 | Xh.I.
Regjistrimi i popullsisë
05.12.2018, 10:48 | D.J.
Të ndalohen me ligj bastet në Maqedoni
04.12.2018, 10:27 | Xh.I.
Mbretëria SKS, ose burgu i popujve josllavë
03.12.2018, 14:50 | D.J.
“Deja vu” në Maqedoni!
03.12.2018, 10:20 | D.J.
FLAMURI KOMBËTAR, SHTIGJEVE TË HISTORISË
27.11.2018, 19:42 | B.M.
Kryeministri Rama nuk është gomar
27.11.2018, 13:50 | Xh.I.
Asnjë njeri nuk është ishull
26.11.2018, 10:23 | D.J.
Korrigjimi i mentaliteteve ballkanike
25.11.2018, 11:46 | T.E.
Manastiri, ky Jerusalem i shqiptarëve!
22.11.2018, 15:43 | D.J.
BE duhet të ndalojë trajtimin e Serbisë si fëmijë
22.11.2018, 10:09 | D.J.
Falsifikimi i numrit të banorëve, i numrit të votuesve dhe i zgjedhjeve në Maqedoni
21.11.2018, 16:14 | D.J.
INTERPOLI DHE FUTBOLLI
21.11.2018, 16:00 | B.M.
Raporetet Kosovë – Serbi, një refleksion i ndërthurjes të të gjithë faktorëve politikë që veprojnë sot në Ballkan
21.11.2018, 15:57 | D.J.
110 vjet alfabet shqip
21.11.2018, 14:38 | Xh.I.
Azili në BE, Kali i Trojës dhe përgjumja shqiptare
20.11.2018, 21:10 | D.J.
Fehmiu e Xheva i kanë tejkaluar të gjitha figurat e mëdha të luftëtarëve të çlirimit të atdheut
20.11.2018, 12:39 | D.J.
Maqedonia e "madhe" më e fortë se Rusia e "vogël"
20.11.2018, 12:01 | D.J.
Roli shkatërrues i Moskës në Ballkan
20.11.2018, 12:00 | Xh.I.
Kur pazari bëhet pa hanxhiun!
20.11.2018, 09:55 | Xh.I.
Termi “20%” duhet të hiqet tani
19.11.2018, 15:35 | Xh.I.
Boshllëku
19.11.2018, 11:36 | D.J.
Si votuam apo si nuk votuam, gjendja ngelet e njëjtë si më parë
19.11.2018, 08:45 | B.M.
Panem et Circenses
17.11.2018, 21:05 | D.J.
Betimi i tetovarëve në Organizatën ilegale "Besa" më 1936
17.11.2018, 17:12 | D.J.
Nga do të ikin politikanët Shqiptarë të Maqedonisë?
17.11.2018, 13:11 | B.M.
E vërteta vonon, por nuk harron!
16.11.2018, 10:48 | D.J.
Komunikimi Diplomatik i Shqiptarёve me Presidentin W.Willson gjatё zhvillimit te Konferencёs s
15.11.2018, 19:47 | D.J.
Gabim i (pa)vetëdijshëm në Protokol
14.11.2018, 11:12 | Xh.I.
Shteti që rrjep të varfërit, kurse shpërblen kriminelët...
14.11.2018, 10:22 | Xh.I.
Anëtarët e "Besës" përcillnin situatën në Tetovë nga kafeneja "Kosova" (1941)
13.11.2018, 12:14 | D.J.
Kthimi i eshtrave të Mit'hat Frashërit dhe "Tragtarët e Flamujve"
11.11.2018, 20:34 | B.M.
Ani moj Shypni mos thuaj o mbarova !
11.11.2018, 20:13 | B.M.
Në Ballkan toka kushton shumë shtrenjtë
11.11.2018, 17:09 | B.M.
A ekziston mbrojtje efikase gjyqësore të të drejtës për pronësi nga aspekti i planeve urbanistike?
10.11.2018, 00:49 | B.M.
Shtetformësia, synim final
09.11.2018, 13:56 | D.J.
A do të lindë shpresa
09.11.2018, 09:41 | Xh.I.
Kush do ta trashëgojë Angela Merkelin?
08.11.2018, 09:40 | Xh.I.
Një shembull si ai i Blerim Bexhetit, për UÇK-në hapat e vegjël janë punë të mëdha
07.11.2018, 23:07 | T.E.
Hipokrizia politike
07.11.2018, 12:24 | Xh.I.
Ndarja e shoqërisë në “pro-perëndimorë” dhe “pro-lindorë” pamundëson debatin e argumentuar për “NATO efektin”
07.11.2018, 12:12 | Xh.I.
Si u themelua dhe veproi në Tetovë Organizata ilegale "Besa" (1936)
07.11.2018, 11:57 | D.J.
Ndryshimet kushtetuese për palën greke! Po për shqiptarët?
24.10.2018, 19:02 | T.E.
Presidenti, është lakuriq!
24.10.2018, 10:10 | D.J.
Zgjidhja e tashme është më e mira e mundshme për Kosovën
24.10.2018, 09:26 | Xh.I.
VITI I MBRAPSHTË
21.10.2018, 19:26 | B.M.
VITI I MBRAPSHTË
21.10.2018, 19:26 | B.M.
Larg Kosovës në Kroaci, luftoi kundër të njejtit pushtues Serbisë
21.10.2018, 17:49 | T.E.
Larg Kosovës në Kroaci, luftoi kundër të njejtit pushtues Serbisë
21.10.2018, 17:49 | T.E.
Shkaqet e mosnjohjes së maqedonishtes te shqiptarët
19.10.2018, 10:05 | D.J.
Shkaqet e mosnjohjes së maqedonishtes te shqiptarët
19.10.2018, 10:05 | D.J.
A e ndihmoi Referendumi udhëtimin e Maqedonisë drejt NATO-s dhe BE-së?!
18.10.2018, 15:48 | D.J.
A e ndihmoi Referendumi udhëtimin e Maqedonisë drejt NATO-s dhe BE-së?!
18.10.2018, 15:48 | D.J.
Një kronikë publistike nga pikëpamja diplomatike
18.10.2018, 12:20 | Xh.I.
Një kronikë publistike nga pikëpamja diplomatike
18.10.2018, 12:20 | Xh.I.
Nevoja për VETTING në drejtësi dhe politikën e Maqedonisë
17.10.2018, 22:40 | T.E.
Nevoja për VETTING në drejtësi dhe politikën e Maqedonisë
17.10.2018, 22:40 | T.E.
Rruga e vetme e Maqedonisë nga të gjithë skenarët post-referendum është BE dhe NATO
17.10.2018, 11:36 | Xh.I.
Rruga e vetme e Maqedonisë nga të gjithë skenarët post-referendum është BE dhe NATO
17.10.2018, 11:36 | Xh.I.
Dilema e cila i lë pa gjumë kosovarët
17.10.2018, 11:20 | Xh.I.
Dilema e cila i lë pa gjumë kosovarët
17.10.2018, 11:20 | Xh.I.
Qorsokaku i identiteve
16.10.2018, 16:16 | D.J.
Qorsokaku i identiteve
16.10.2018, 16:16 | D.J.
Ballkani po mbetet pa rini, horrat bëjnë për plane për ndarje e luftra
16.10.2018, 12:16 | D.J.