7 arsye pse Cashback Solutions është zgjidhje e shkëlqyer për biznesin tuaj
ekonomi
7 arsye pse Cashback Solutions është zgjidhje e shkëlqyer për biznesin tuaj

7 arsye pse Cashback Solutions është zgjidhje e shkëlqyer për biznesin tuaj

7 arsye pse Cashback Solutions është zgjidhje e shkëlqyer për biznesin tuaj

 

Pothuajse çdo biznes, pa dallim nëse është i vogël, i madh, online apo offline, është krijuar të përmbushë nevojat e blerësve të saj. Veçanërisht në ditë të sodit, kur më tepër nuk punohet vetëm për blerje fizike të prodhimeve, por ofrimi i prodhimeve të reja inovative krijon lloje të reja të kërkesave, oferta ndryshohet edhe në formë edhe në hapësirë.

Në gjithë këtë "ekuilibrumtëritëkrijuar", gatishmëria e biznesit të evoluojë teknologjikisht është me rëndësi të veçantë. Veçanërisht pjesa e marketingut tek bizneset e vogla dhe të mesme.

Pothuajse të mos ekzistojë biznes i cili nuk do të vërtetojë pyetjet më poshtë:

 

- Dëshironi ti ofroni blerësve tuaj vlerë shtesë aktraktive harxhuese pa investime të mëdha?

- Do donit të ulni harxhimet e juaja për marketing, por përsëri të reklamoheni suksesshëm?

- Do donit të mësoni më tepër në lidhje me tregun tuaj, potencialin e tij

- Dëshironi saktësisht të dini cilët janë blerësit tuaj me qëllim që të sillni vendime të duhura?

 

Cashback Solutions është zgjidhje e më tepër se 130000 bizneseve në botë dhe paraqet një Program të ndryshëm, ekonomik dhe inovativ për lojalitet i cili, veçanërisht ndërmarjeve të vogla dhe të mesme u mundëson hyrje më të shpejtë, më ekonomike dhe më efikase në shopping botën, njëkohësisht duke përmbushur përgjigjet e pyetjeve më lartë.

 

Njëherit, opsionet e Programit për lojalitet të Cashback Solutions direkisht ndikojnë në:

 

1. Rritje e qarkullimit, sepse anëtarët e shoppingut, përshkak lirimeve të shumta më shpesh blejnë dhe harxhojnë më tepër para tek partnerët tregtar se sa blerësit tjerë sepse e krahasojnë përparësinë në blerje.

2. Fitimin e blerësve të rinjë - me përdorimin e Programës Cashback të Cashback Solutions, biznesi prekë direkisht deri tek grupa e përgjithshme, dhe komunikon pikërisht ofertat e vërteta me çka në mënyrë ekonomike fitojnë harxhues të rinjë.  Ndërsa, përshkak se programi personal për lojalitet është integruar në Cashback programën, njëkohësisht këto harxhues transformohen në blerës lojal!

3. Fitimi i blerësve lojal nuk ka qenë më lehtë, pa harxhime të mëdha investuese, biznesi mund të ofrojë për harxhuesve të vet kartelë personale të brenduar për lojalitet, ndërsa me ofertat atraktive në Cashback shoqërinë, harxhuesit do të shndërrohen në harxhues lojal. Përpos kësaj, me bazën profesionale për të dhënat për harxhuesit, biznesi çdoherë ka kontrollë mbi kontaktet, mbledhjet, dhe në mënyrë precize do të mund të planifikojë aksionet dhe ngjarjet për harxhuesit e rregullt.

4. Drejtim konkret mbi grupet e dëshiruara mundëson të krijoni mesazh, ofertë apo çfarë do komunikimi të targetuar mbi një target grupe specifike. Në bazë të kriterve të detajuara në sistem, biznesi mund të definojë grupe specifike të harxhuesve me të cilët mund të komunikojë direkisht. Veçmas, me ekskluziven Shopping Point Deals për harxhuesit e rinjë dhe të rregullt, biznesi prekë direkisht tek grupet me ofertë të përshtatshme! Dhe çfarë është me rëndësi të veçantë, harxhuesi mund të shfrytëzojë shopping poenët e mbledhura në cilin do partner tregtar.

5. Evaluimi informativ të statistikave për biznesin - nuk ka më nevojë për dhjetëra tabela dhe raporte, sepse biznesi me vetëm një klik fiton mbikqyrje të plotë mbi numrat më të rëndësishme nga puna e saj: qarkullim, transakcione, vlera mesatare të blerjeve, pjesë në qarkullimin e harxhuesve të rinjë dhe të rregullt, shpërndarje të qarkullimit sipas grupmoshave, ditëve të javës dhe rajoneve, rritje apo ulje të qarkullimit në krahasim me sektorin e përgjithshëm, me analizën e së cilës biznesi mund të menaxhojë trendet dhe në mënyrë të duhur të reagojë në to, duke sjellur vendimet e vërteta në kohë të duhur.

6. Rritja e kënaqësisë tek harxhuesit, sepse biznesi vazhdimisht do të ketë mbikqyrje mbi target grupën e saj dhe do të mund të hasë tek nevojat e veta. Në suaza të sistemit ka opsion për përgatitje të pyetësorëve të cilat përgatiten shpejtë dhe dërgohen në mënyrë elektronike menjëherë pas vizitës së klientit, dhe të cilat biznesit i mundësojnë feedback të shpejtë.

7. Krijimi i të ardhurave shtesë të cilat dalin nga vet ajo që biznesi është pjesë e Cashback Solutions, falë MTERM App, ku biznesi i regjistron të gjithë anëtarët e rinjë të shopping bashkësisë. Në këtë mënyrë, jo vetëm që biznesi do të fitojë nga shitja e prodhimeve apo shërbimeve nga portfolio personal, por edhe nga të gjitha blerjet e bëra nga ana e anëtarëve të regrutuar tek të gjithë partnerët tregtar, madje edhe nëse ata janë konkurrentë! Është një situatë krejtësisht win-win ku fitojnë edhe blerësit edhe bizneset të cilat janë pjesë e Cashback Solutions.

 

Më tepër informata për Cashback Solutions dhe ofertat mund ti gjeni në linkun në vijim - www.cashback-solutions.com/mk

© ZHURNAL 29.03.2019, 14:16 | Z.H. | 983 I LEXUAR
"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.al, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."